Kenelle

Asiakkaat

Toimitamme sähköautojen latausratkaisut yrityksille, taloyhtiöille ja omakotitaloihin sujuvasti ja varmasti.


Taloyhtiölle

Sähköautot yleistyvät hyvää vauhtia, ja lataustarve myös taloyhtiöissä on suuri. Latausratkaisun tarjoaminen nostaa asuntojen arvoa ja haluttavuutta. Fiksulatauksen toimittama järjestelmä takaa sujuvan ja tasapuolisen laskutuksen energiankäytöstä. Älykkään ratkaisun ja laskutusmahdollisuuden ansiosta sähköä voidaan tarjota myös vieraspaikoilla.

Yrityksille

Yritykselle sähköautot ja niiden latausmahdollisuus ovat vastuullisuudesta kertova käyntikortti. Kun työntekijät, vieraat tai asiakkaat tarvitsevat sähköauton latausmahdollisuutta, tulee usein vastaan ongelma laskutuksesta. Järjestelmämme tarjoaa huolettoman ja tasapuolisen laskutuksen energiankäytöstä ja sen seurannasta. Myös latauksen tai lämmityksen ohjaus on helppoa, eikä energiaa kulu hukkaan.

Omakotitaloon

Toimitamme nopean ja edullisen paketin omakotitalon tai rivitalon latausratkaisuksi. Etäohjattavalla latauspisteellä onnistuu kätevästi myös auton lämmitys ja lämmityksen ohjaus. Yksityistalouteen tehtävistä asennuksista saa myös kotitalousvähennyksen, joten ratkaisu on varsin edullinen.